Beatkorszak videók (1): “Nem az ágyban végzem, hajt a vérem”
2022. augusztus 07. írta: Poptanító

Beatkorszak videók (1): “Nem az ágyban végzem, hajt a vérem”

A tavasszal kezdődött Beatkorszak szabadegyetem első előadásának felvétele mostantól elérhető a Hangőr Egyesület YouTube csatornáján.

220805-bezsenyei.jpgA Hangőr Egyesület szervezésében idén márciusban indult útjára a Volt egyszer egy beatkorszak című előadássorozat, amelynek első előadója Bezsenyi Tamás kriminológus és történész volt, aki az Eötvös Lóránt Tudományegyetem (ELTE) illetve a győri Széchenyi István Egyetem oktatójaként több mint egy évtizede kutatja a szocialista, valamint a rendszerváltás utáni éjszakai életet, az abban megmutatkozó szervezett bűnözést.

A „Nem az ágyban végzem, hajt a vérem” című előadás témája a Kádár-kori könnyűzene és az alvilág összefonódása volt. Bezsenyi Tamás lehengerlő előadása mostantól online is elérhető, így azok az érdeklődők is megtekinthetik, akik márciusban nem tudtak ellátogatni a Kossuth Klubba.

Iratkozzatok fel a Hangőr Egyesület YouTube csatornájára, hogy ne maradjatok le a következő előadásokról, melyeket teljes terjedelmükben fogunk megosztani veletek!

https://youtu.be/1UdVFioSN0M

A bejegyzés trackback címe:

https://poptanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr5117900157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása