80. Hangszert a kézbe
2024. április 02. írta: Poptanító

80. Hangszert a kézbe

Vác, Madách Imre Művelődési Központ, április 9-11.

Bő öt esztendővel ezelőtt járt a Hangszert a kézbe kiállítás Vácon. A Hangszeresek Országos Szövetsége (HANOSZ) 2019. január 31. és február 2. között a 24. hangszerbemutatót vitte el a Madách Imre Művelődési Központba. Az elmúlt fél évtizedben az akkori óvodás látogatókból iskolások lettek, a felsősök ma már középiskolások, és akik akkor érettségi előtt próbálták ki a kiállított eszközöket, ma már dolgoznak vagy egyetemre járnak. Ezért tartja fontosnak a HANOSZ, hogy újabb és újabb generációknak mutassa meg a zenélés lehetőségét és a hangszerek csodálatos világát. Így ismét Vácon, a Madách Imre Művelődési Központban lesz kipróbálható közel száznegyven hangszer és hangtechnikai berendezés és zajlik egy tucat rendhagyó énekórai foglalkozás.

240402-hak1.jpg

A rendező Hangszeresek Országos Szövetsége

nevében tisztelettel meghívjuk

a Hangszert a kézbe

országos rendezvénysorozat 80. állomásának megnyitójára, Vácra

 

Helyszín: Madách Imre Művelődési Központ

(Vác, Dr. Csányi László krt. 63.)

Időpont: 2024. április 9. (kedd) 11.00 óra

 

A kiállítást megnyitja Inotay Gergely, Vác város alpolgármestere

Köszöntőt mondanak

Laczi Sarolta, a Madách Imre Nonprofit Kft. ügyvezetője

Balogh Géza, a Hangszeresek Országos Szövetségének (HANOSZ) elnöke

 

A megnyitót követően vendégeink megtekinthetik azt a hét szekcióban kézbe vehető, több mint száznegyven hangszert, amelyeket a rendezvénysorozat látogatói is kipróbálhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://poptanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr6518368967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása