Intro: Dr. Csüllög Judit
2017. november 09. írta: Murzsa Tímea

Intro: Dr. Csüllög Judit

Bemutatkoznak a Legyen a könnyűzene is mindenkié!-konferencia előadói

A Szent György Nonprofit Kft. és a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Hangfoglaló Program Könnyűzenei Oktatást Támogató Alprogramja Legyen a könnyűzene is mindenkié! címmel konferenciát szervez a könnyűzenei oktatás helyzetéről és lehetőségeiről. Magyar előadóink közül ma Dr. Csüllög Juditot mutatjuk be az olvasóknak, aki A könnyűzene az ének-zene tanárok képzésében – helyzetkép és lehetőségek címmel fog előadást tartani:

csullog_judit.jpg

Dr. Csüllög Judit az Eszterházy Károly Egyetem Ének-zene Tanszékének egyetemi docense. Tanulmányait az Eszterházy Károly Főiskolán, a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében, illetve a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen folytatta. 2008-ban PhD doktori címet szerzett a Nyitrai UKF Egyetemen, zongorametodika témában. Felsőfokú oktatói tevékenysége mellett zongoratanárként folyamatosan részt vesz az alapfokú zeneoktatásban. A tanításon kívül színházak zenei vezetőjeként, korrepetítoraként dolgozik, rendszeresen koncertezik.  

A bejegyzés trackback címe:

https://poptanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr2113220899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása