77. Hangszert a kézbe
2024. február 04. írta: Poptanító

77. Hangszert a kézbe

240202-siofok.jpgA Hangszert a kézbe sorozat szervezői fontosnak tartották, hogy újra elvihessék az NKA Hangfoglaló Program támogatásával megvalósuló rendezvényüket Siófokra, ahol 2020 márciusának elején már járt a kiállítás. Az akkori, éppen 40. Hangszert a kézbe azonban csak félig sikerülhetett, hiszen a világ már a covid „előszobájában” volt, a helyszín és a szervezők igyekezete ellenére is megcsappant a látogatók száma. A 77. Hangszert a kézbe kiállítás, 2024. február 4-6. között kárpótolni szeretné a siófokiakat és a környékben élő zenerajongókat, ezért a sorozat 282-284. kiállítási napján ismét a Kálmán Imre Művelődési Központban lesz kipróbálható a hét hangszercsoportba rendezett mintegy 140 hangszer és hangtechnikai eszköz.

A rendező Hangszeresek Országos Szövetsége

nevében tisztelettel meghívjuk

a Hangszert a kézbe

országos rendezvénysorozat 77. állomásának megnyitójára, Siófokra

 

Helyszín: Kálmán Imre Művelődési Központ

(Siófok, Fő tér 2.)

Időpont: 2024. február 6. (kedd) 10.30 óra

 

A kiállítást megnyitja Bardócziné Dr. Molnár Anita, Siófok város alpolgármestere

Köszöntőt mondanak

Kiss László, a Kálmán Imre Művelődési Központ igazgatója

Balogh Géza, a Hangszeresek Országos Szövetségének (HANOSZ) elnöke

 

A megnyitót követően vendégeink megtekinthetik azt a hét szekcióban kézbe vehető, több mint száznegyven hangszert, amelyeket a rendezvénysorozat látogatói is kipróbálhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://poptanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr6218318455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása