Intro: Fehér Károly
2017. november 19. írta: Murzsa Tímea

Intro: Fehér Károly

Bemutatkoznak a Legyen a könnyűzene is mindenkié!-konferencia előadói

A Szent György Nonprofit Kft. és a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Hangfoglaló Program Könnyűzenei Oktatást Támogató Alprogramja Legyen a könnyűzene is mindenkié! címmel konferenciát szervez a könnyűzenei oktatás helyzetéről és lehetőségeiről. Magyar előadóink közül ma Fehér Károlyt mutatjuk be, aki Ethnosound-örömzene – Interaktív zenés programok mindenkinek címmel fog előadást tartani:
karoly_boomwhackers.jpg

Fehér Károly ütőhangszeres zenész, tréner, az Ethnosound alapítója. Missziójának tekinti, hogy minél szélesebb közönség megismerhesse a világ tradicionális zenei, kulturális értékeit, a zenélés örömét, közösségformáló erejét és a testre-lélekre gyakorolt jótékony hatását.

Célunk, hogy a zene és a zenélés bárki számára minél fiatalabb életkorban, de minden korosztálynak, társadalmi csoportnak is elérhető örömforrássá váljon. A zene a rengeteg jótékony hatásán kívül önismeretet és magabiztosságot fejleszt, ha szükséges, gyógyít, boldogít és közelebb hozza egymáshoz az embereket. Tevékenységünkkel szeretnénk elősegíteni, hogy ezt a kincset minél többen felfedezzék.

Az Ethnosound honlapjawww.ethnosound.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://poptanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr313311935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása