Intro: Dr. Beck Zoltán
2017. november 20. írta: Murzsa Tímea

Intro: Dr. Beck Zoltán

Bemutatkoznak a Legyen a könnyűzene is mindenkié!-konferencia előadói

A Szent György Nonprofit Kft. és a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Hangfoglaló Program Könnyűzenei Oktatást Támogató Alprogramja Legyen a könnyűzene is mindenkié! címmel konferenciát szervez a könnyűzenei oktatás helyzetéről és lehetőségeiről. Magyar előadóink közül ma Dr. Beck Zoltánt mutatjuk be, aki Populáris zenei kultúra az egyetemi-akadémiai térben címmel fog előadást tartani:

img_8461.jpg

Beck Zoltán tanulmányait magyar nyelv és irodalom, illetve tanító szakokon végezte, majd 2009-ben doktori fokozatot szerzett irodalomtudományból. 2010 óta a PTE BTK NTI Romológia és Nevelésszociológia Tanszék egyetemi adjunktusa, 2012 óta pedig a PTE ZEN (Zenélő Egyetem/University of Music) szakmai igazgatója.

A 30Y zenekar frontembere, 2012-ben Az év dalszövegírója.

A bejegyzés trackback címe:

https://poptanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr4813327257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása