Intro: Murzsa Tímea
2017. november 18. írta: Murzsa Tímea

Intro: Murzsa Tímea

Bemutatkoznak a Legyen a könnyűzene is mindenkié!-konferencia előadói

A Szent György Nonprofit Kft. és a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Hangfoglaló Program Könnyűzenei Oktatást Támogató Alprogramja Legyen a könnyűzene is mindenkié! címmel konferenciát szervez a könnyűzenei oktatás helyzetéről és lehetőségeiről. Magyar előadóink közül ma Murzsa Tímeát mutatjuk be, aki Kis európai körkép címmel fog előadást tartani:

murzsatimea.jpgFotó: Bánszegi Rebeka

Murzsa Tímea az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar magyar nyelv és irodalom alapszakán végzett, majd irodalom- és kultúratudomány mesterszakon szerzett diplomát. Jelenleg az Irodalomtudományi Doktori Iskola hallgatója ugyanitt. Könyv- és zenekritikákat ír, az Apokrif Irodalmi Folyóirat prózaszerkesztője és az Apokrif Online főszerkesztője. A Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának koordinátora és a Könnyűzenei Oktatást Támogató Alprogram munkatársa.

A bejegyzés trackback címe:

https://poptanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr213307057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása