Légy a jövő zenésze
2021. január 05. írta: Poptanító

Légy a jövő zenésze

pistam.jpg

Egy kisfilm arról, hogy bármit megvalósíthatsz, amit szeretnél! Az elsősorban zenekaroknak, zenészeknek szóló filmben inspirációkat kaphatsz arra, hogy valósítsd meg álmaidat: Légy a jövő magyar zenésze! Köszönet Hudák Tibornak, Vilcsek Dánielnek, Pap Tibornak és Csalai Juditnak a film elkészítéséért. A 30 évben a Peron Music égisze alatt lépéseket tevő tehetségeknek és jövőbeli ifjú titánoknak is köszönjük a közös munkát.

 A videó a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Hangfoglaló Program keretében valósult meg azzal a céllal, hogy a kialakult helyzetben a könnyűzenéhez kapcsolódó digitális tananyagok készüljenek. A videó nyilvánosan elérhető bárki számára.

Link itt hozzáférhető:

https://www.youtube.com/watch?v=ZxBE7wNKc1U&fbclid=IwAR0J9QAGzjU0ALFVIZewUpk_yhfn6JMoAxoTwZKc1HQSF-O5dxkoePBahns

 A Peron Music 12 országban volt jelen Európában. Tehetségkutató fesztiválja Tatabányán 25 éves. Szakmai felelőssége a szervezetnek kiterjed a Kárpát-medencében Felvidék, Kárpátalja, Délvidék és Erdély hat tehetségkutató rendezvényére.

Legújabb kezdeményezése, a Peron Tehetségközpont – az ország első ilyen jellegű intézményeként - Tatán indult el 2019 őszén számtalan segítővel, fejlesztővel, önkéntessel, zenetanárral. A tatai ZeneMánia tábor 2021-ben is várja az ifjú könnyűzenei tehetségeket a nyár legnagyobb élményére. Ma is a jövő tehetségeiért dolgoznak a Peron Music Alapítvány munkatársai.

Cserteg István

A bejegyzés trackback címe:

https://poptanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr6616373618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása